John Wauben

Gastenboek John Wauben

Wilt u hier een berichtje in dit gastenboek plaatsen?    Stuur dan een mailtje aan:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het kan enige tijd duren alvorens uw bericht in het gastenboek zichtbaar is.

Toos Craenmehr en Wil Ruitenberg: SAS zingt TOPPOP

Hallo John,

Zaterdag 2 november waren we met een aantal leden van “Egelsheim” bij het jubileumconcert van Sing Along Singers in Reuver. SAS ging terug in de tijd met TOPPOP. Wat hebben wij genoten, het was een spetterende show, die eigenlijk te snel afgelopen was. Wat hebben jullie een werk verzet, voordat het zover was. Er was natuurlijk veel herkenning in muziek . Het was ook erg leuk met “Ad Visser en Penny de Jager” Geweldig , een dikke proficiat.

Toos Craenmehr en Wil Ruitenberg

Marian v.d. Beucken: Jubileumshow Sing Along goes Toppop

Beste John,

Toen we twee jaar geleden begonnen met de eerste voorbereidingen voor deze show hebben we van alles gedacht en bedacht, maar dat het zo geweldig ging worden heb ik niet durven dromen. Wat zijn we met z’n alle uit onze comfort-zone gestapt en wat hebben we genoten. Esther (regisseur) en jij hebben ervoor gezorgd dat we dit samen aandurfden.  Alles klopte gewoon; de liedjes, het combo, de gastoptredens, de pasjes die we vaak moesten oefenen en het instuderen van de muziekstukken. Wat heb je af en toe een geduld met ons moeten hebben! En het was het allemaal waard!

Bedankt dat we samen aan deze prachtige herinnering hebben mogen werken.

Muzikale groeten,

Marian v.d. Beucken, voorzitter Sing Along Singers, Reuver

Claire Hendricks: Jubileumconcert Sing along Singers

Wat hebben we genoten van het jubileumconcert van de Sing along Singers.

Een gevarieerde avond met prachtig gezongen liedjes uit de tijd van TopPop. Zelfs Ad Visser en Penny de Jager waren van de partij. Echt een feestje, sjiek gedaan!

Petra Vermeulen: Jubileumconcert Sing Along Singers

Afgelopen zaterdagavond bezochten 6 koorleden van Harmony en ik het jubileumconcert van ‘Sing Along goes Toppop’! We hebben vooral genoten van de swingende meezingnummers in deze show (nostalgie). Veel werk en tijd is erin gestoken, dat kon je goed zien en horen! Mooie choreo en gastoptredens. In het bijzonder heb ik veel waardering voor het koor dat voor het eerst alles uit het hoofd zong en ik vind dat echt een voorwaartse stap! Ook complimenten voor jou John, want jouw inzet/gedrevenheid heeft eveneens geleid tot het succes van deze jubileumshow. Proficiat en het was TOP(pop)!

Petra Vermeulen (Koor Harmony Oostrum)

Marja Leon: SAS

Ik heb genoten van een prachtig jubileum concert van sas Heerlijke nummers werden ten gehore gebracht

Terug in de tijd! Geweldig.

Wat een enthousiasme van de koorleden.

Dirigent John Wauben mag trots zijn op zijn koor, maar zeker ook op zichzelf.

Een prachtige prestatie 👍

Inge Ambaum-Jordens: Jubileumconcert Sing Along Singers

Beste John,

Wat heb ik genoten van de weg die de Sing Along Singers samen hebben afgelegd de afgelopen maanden. Een tocht vol ontdekkingen, ontwikkeling en muzikale groei.

Uit de comfortzone stappen en nieuwe paden bewandelen. Met als eindpunt van de route een spectaculair concert met tweemaal een bomvolle zaal. Ik heb het heel erg fijn gevonden dat ik een klein stukje van deze reis heb mogen meemaken en een bijdrage heb kunnen leveren.

Onder Esthers bevlogen enthousiasme is er een show neergezet die meer dan de moeite waard was om naar te kijken. Dankzij Johns gedegen muzikale leiding was het een feest om naar te luisteren!

Chapeau en een dikke proficiat!

Hartelijke groeten,

Inge Ambaum-Jordens

Jacqueline Cuppen: A NIGHT LIKE THIS

Als aspirant-lid van Zangvereniging Egelsheim heb ik de voorbereidingen mee mogen maken van A NIGHT LIKE THIS. Wat een geweldige show, komplimenten voor dirigent John maar ook voor het koor. In een woord GEWELDIG.

Annemie Bonants: A Night like this

In een woord, GEWELDIG. Genoten van een mooie afwisselende avond. Compliment John , klonk fantastisch en was een groot succes voor beide koren.

Wil Ruitenberg: A Night Like This

Wat was het geweldig, onze shows op 12 en 13 mei. We hebben daar lang naar toe gewerkt, al viel dat soms niet mee, maar het resultaat mocht er zijn. Onze vrienden uit 't Gooi en van Walcheren waren laaiend enthousiast en erg blij, dat ze daarvoor naar Horst waren gekomen. John hartelijk bedankt voor je geweldige inzet en voor het geduld dat je toch met ons gehad hebt. Je bent een kanjer.

Arianne: A Night like this

Ik heb genoten van de afwisselende show welke jullie hebben opgevoerd op vrijdag 12 mei. Geen moment rust had je deze avond. Het was hard werken maar het resultaat mocht er zijn. Een spetterende show hebben jullie het publiek voorgeschoteld.

Arianne, koor Harmony

Marian Snel: A Night like this

We hebben twee fantastische showavonden gehad.  De reacties van het publiek liegen er niet om.

Mijn man en onze zonen en schoondochters vonden het geweldig! Ze hebben zo genoten!

Ik werd in het dorp aangesproken door een kennis. Ze was zo enthousiast over de show, ze vond het geweldig en had nog wel een uur langer willen genieten van onze show!

Het was voor ons, leden , een fantastische ervaring, te zien, hoe het publiek meedeed en de zaal op stelten zette. De wuivende handen, het klappen en meezingen!

Dit nemen ze ons niet meer af! Ik ben heel benieuwd naar de dvd. Want wij hebben natuurlijk stukken gemist.

Onze dirigent, John Wauben, is een topper! Ongelooflijk, zoals hij alles stuurde en in de hand hield.  Wat een vakmanschap!!

Dagen om nooit te vergeten!!

Wilma Kersten: Jubileum concert

Een schitterende avond. Ik heb volop genoten van de mooie zang. Alle lof en waardering voor de dirigent.

Een intensieve klus...... met een topprestatie!!!

Margot kuijpers: Jubileum concert

Afgelopen vrijdag genoten van het jubileumconcert!!N flinke klus voor de dirigent !!T klonk fantastisch!!

Huub Bertrams: A Night Like This

Wat een geweldige show was dit.De perfecte leiding van John heeft hier heel zeker aan bij gedragen.

Een diepe buiging voor GZV Egelsheim

Gemengde Zangvereniging Egelsheim Hegelsom: A Night Like This

Afgelopen 12 en 13 mei vierde gemengde zangvereniging Egelsheim Hegelsom hun 50-jarig jubileum met de uitvoering van de show 'A Night Like This'. Een avondvullend programma dat zich afspeelde in de jaren 20 van de vorige eeuw. Mede dankzij de deskundige ondersteuning van 'onze' dirigent John Wauben werd dit een groot succes. Deskundig in het aansturen en dirigeren van 2 grote koren ( Egelsheim en Happy sound), deskundig in het aansturen en dirigeren van het 12-koppige band. Het totaalplaatje mét choreografie en dans klopt helemaal. John is een dirigent die gaat voor kwaliteit en dat hebben we 2 avonden gebracht voor een groot publiek. Dank daarvoor

Arianne van Doorn: Concert "Together in Music"

IK stuiter, stuiter, stuiter, stuiter ... nog na van afgelopen zondag. Wat hebben wij met z'n allen toch een geweldig concert gegeven. Heel divers en verrassend voor het publiek. Wie niet is geweest heeft wat gemist. Mijn complimenten John. Je hebt ons wederom naar een hoger level weten te brengen. Dank je voor je tomeloze inzet.

Groetjes, Arianne

Marianne Baeten: Najaarsconcert Egelsheim 15-12-2015

DANKWOORD VAN ORGANISATIE NAJAARSCONCERT EGELSHEIM AAN OZZE DIRIGENT JOHN:

Dich hajs os stevig in de hand, weej hinge aan dien vingers um t kleinste teiken te volgen. Same met de rest van dien gebaretaal – dit: vinger op de lippen , dit: grijns en dit: hand op t hart leaverde det prachtige koorzang op: ritmisch, geveulig en tot in de puntjes aafgewerkt. We hebbe – zoeas dich det wal us zes – same muziek gemakt! En wat zonge we lekker! Wat ging ut good!

Ik heb gehuurd det zelfs heej en dao in t koer un traon is weggepinkt en kiepevel is opgekoame. Het publiek waas ers muuskesstil en klapte zich daonao de hand roed. John, vooral dankzij dich hebbe weej un fantastisch concert gegaeve.

HARTSTIKKE BEDANKT VUR WAS DICH US GUFS!!

Annemie Bonants: Koor Harmony

Nu , twee weken na ons jubileum concert, krijg ik nog steeds complimenten over ons optreden in de schouwburg.

Publiek had genoten van de zang, en van het mooie gevarieerde programma. Vonden dit goed in elkaar gezet.

Ook de liedje samen  met de mannen vond men super mooi klinken.

Ze noemen het dan ook een Schouwburg waardig optreden.

Mede dankzij jou, John, zijn we dan ook tot dit resultaat gekomen.

Met jou inzet, en passie voor de muziek, is het een prachtig optreden geworden.

Ik zelf geniet nog steeds van elke repetitie, en hoop nog wat jaartje bij Koor Harmony te mogen zingen.

Margot Kuijpers: Koor Harmony

Het is nu iets meer dan één week geleden dat we ons jubileumconcert gaven in een bijna uitverkochte schouwburg te Venray. Zelf als koorlid blijf ik maar nagenieten van het plezier wat ik heb beleefd aan het concert. Het was fantastisch. Dat we bij de mensen een hele goeie indruk hebben achtergelaten is natuurlijk het aller grootste compliment. Ik werd bv vanmorgen nog  in ,n winkel aangesproken door een echtpaar dat naar ons concert was geweest. Wat hebben we genoten en wat een klus voor jullie dirigent is dat geweest om jullie al die nrs aan te leren en dan ook de nrs samen met de mannen't klonk echt fantastisch... chapeau voor jullie dirigent!! Dus John dit compliment is dus volledig voor jou !!!!

Elly Coenen: 40 jarig jubileumconcert koor Harmony

Wat was het een intensieve voorbereiding en veel extra repetities met alle ups en downs. Maar John weet van geen wijken en zo hebben we samen een prachtig concert kunnen geven. Het publiek was zeer enthousiast en daar doen we het tenslotte voor. Op naar de volgende uitdaging.

Ina Rooseboom: Jubileum concert Koor Harmony

Ons jubileum concert is alweer bijna een week geleden. En ik ben nog steeds aan het nagenieten. Alle fijn reacties en mooie foto's. John, mede dankzij jou hebben we een prachtig concert neergezet.

Petra Vermeulen: Jubileumconcert koor Harmony Oostrum

Afgelopen zaterdag 10 oktober was het dan eindelijk zover! Ons 40 jarig jubileum werd gevierd.... met een jubileumconcert in de schouwburg Venray. Bijna 2 jaar zijn we met de voorbereidingen bezig geweest. Maar niet voor niets! In een bijna uitverkochte schouwburg begon ons onvergetelijke feest! Het was erg spannend want onze generale repetitie was niet al te best en dit is nog zacht uitgedrukt. Om 20.00 uur kondigde onze presentatrice Diana Rasenberg ons aan en toen kon het feest beginnen! De avond vloog voorbij en wat was het kicken! John, mede dankzij jouw tomeloze inzet werd dit een prachtig concert en met z´n allen hebben we dit bereikt! Ontzettend bedankt hiervoor!  Ik ga nog verder nagenieten...........en ik kijk uit naar ons volgende concert!

Petra Vermeulen, voorzitter jubileumcommissie 

Theo van Dijk: Algemeen

We kennen elkaar al enige tijd John. Je kent ook mijn passie voor de zangkunst en met name de uitvoering ervan. Niet zozeer de 100% correcte weergave van de arrangeur/componist dan wel de inhoud van de tekst en welke emotie dat teweeg kan brengen bij het publiek wanneer die emotie met overtuiging wordt verbeeld.. Mijn vaste stelling is ook bekend: mensen luisteren met hun ogen ofwel de mensen kijken naar de muziek. Noem het synergie: muziek en presentatie: één en één is drie!. Da's nog niet zo eenvoudig.......

Met een twintig tal leden van het Venray's Mannenkoor werken we nu samen met een van jouw koren, Harmony uit Oostrum om te komen tot een wervelende uitvoering op hun 40e verjaardag. Ik heb daar alle vertrouwen in en ben vooral zeer onder de indruk van de samenwerking tussen jou en Ludmila, jullie onvolprezen pianiste. Zij voelt precies aan wat jij bedoelt, soms zelfs voordat de aanwijzing die je haar wil geven is verwoord. Chapeau voor jullie beiden, het repeteert zo heel duidelijk en gemakkelijk.

Ik verheug me op de repetities en op het concert van 10 oktober.

H.Bertrams:14 Juni Beesel

Hoi allen. Komende zondag gaan we weer gezellig naar Beesel met ons koor Egelsheim. De weersvooruitzichten zijn goed en we zijn er helemaal klaar voor natuurlijk zijn we weer opscherp gezet door John en met Ludmila er bij gaat het zeker een mooi concert worden. Overigens de nieuwe site ziet er gelikt uit. groetjes en tot zondag

Huub

Agenda